Algemene voorwaarden

1) SN-Cardesign kan onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk worden gesteld voor druk- danwel typfouten op de website www.sn-cardesign.nl.
2) Alle producten die SN-Cardesign verstuurd zijn eigendom van SN-Cardesign tot het moment van afleveren van de producten bij de klant.
3) SN-Cardesign is verantwoordelijk voor de producten totdat deze worden afgeleverd bij de klant.
4) Beschadigde/defecte producten worden alleen in overleg, en indien nodig, terug genomen door SN-Cardesign.
5) Gemaakte kosten om een product terug te sturen naar SN-Cardesign komen voor rekening van de klant tenzij anders na overleg met SN-Cardesign.
6) Alle genoemde prijzen op de website zijn in Euro’s (€) en inclusief 21% BTW.
7) Alle genoemde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten.
8) SN-Cardesign mag ten alle tijden de informatie en prijzen op de website per direct wijzigen.
9) Alle producten dienen vooraf betaald te worden of contant wanneer het afgehaald wordt, pinnen is bij ons niet mogelijk. Dit geldt alleen voor producten die bij ons voorradig zijn.
10) Speciaal voor de klant bestelde producten dienen altijd vooraf betaalt te worden.
11) Speciaal bestelde artikelen worden niet terug genomen. Artikelen die voorradig zijn mogen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retour gestuurd worden mits het artikel onbeschadigd is en voorzien is van originele verpakking. De gemaakte kosten voor het retour sturen komen voor rekening van de koper.
12) Op alle artikelen zit 1 jaar garantie.
13) Op alle artikelen van Maxton Design zit doorgaans een levertijd op van 4 á 6 weken (gemiddeld). Houdt hier rekening mee tijdens het bestellen.
14) Op alle overige artikelen zit doorgaans een levertijd op van circa 2 weken, mits voorradig bij de leverancier/fabrikant.
15) Wij verzenden doorgaans uw bestelling binnen 2 werkdagen als de bestelde producten bij ons voorradig zijn.


Hoewel wij proberen alles zo goed mogelijk te doen verlopen, kan het toch gebeuren dat er misverstanden ontstaan bij ons of bij de klant. Indien dit gebeurd, dan proberen wij dit op een zo goed mogelijke manier op te lossen. Indien er vragen of opmerkingen zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen per e-mail, info@sn-cardesign.nl
Daar helpen wij u graag verder! 

Onze gegevens zijn als volgt:

SN-Cardesign
De Gracht 18
3253 EC Ouddorp
+31610211782
NL70RABO0128419423
KVK: 50015494
BTW: NL002179012B37

Wij zijn alleen op afspraak geopend!